FUTURELANDİA KİD'S ACADEMY ETWİNNOVATORS

FutureLandia Çocuk Akademisi eTwinnovators, küçük çocukları günümüzün teknolojik açıdan dinamik dünyasında yenilikçi, mucit ve problem çözücü olma konusunda güçlendiriyor. Projemiz, SCAMPER tekniği, yapay zeka veya kodlamaya yönelik yöntemler, işbirlikçi yöntemler gibi çeşitli yenilikçi öğretim stratejilerini entegre ederek, öğrenme sevgisini ve yaratıcılığı teşvik ederken aynı zamanda çocukların refahını desteklemeye dayalı bir alan olan FutureLandia'da öğrencileri dönüştürücü bir deneyime götürüyor. Öğrenme ve sanal gerçeklik (VR) veya artırılmış gerçeklik (AR) uygulamaları.

Proje Ortakları :

Türkiye(10), Romanya(2), Hırvatistan(2), Moldova Cumhuriyeti(2), Yunanistan(1), Kuzey Makedonya(1), Çek Cumhuriyeti(1)

Okulumuz öğretmenlerinden Uzm. Öğrt. Reyhan SADIÇ'ın yürütmüş olduğu projede, öğretmenimize ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar dileriz.

İŞBİRLİKÇİ POSTER İÇİN LOGO SEÇİM ETKİNLİĞİ

FUTURELANDIA KID'S ACADEMY